Železne konstrukcije za velike stavbe


Smo podjetje, katerega dejavnost obsega izdelavo in montiranje železnih konstrukcij za objekte večjih dimenzij. Na nas se lahko obrnete za izdelavo jeklenih konstrukcij, pa naj bo to hala, stadion, zelo velika dvorane ali drug večji objekt. Ker vas zagotovo zanima še več dodatnih informacij, je za vas vedno na voljo naša spletna stran, kjer dobite odgovore na vaša vprašanja glede železnih konstrukcij in njihove izdelave. Lahko pošljete tudi povpraševanje glede cene železne konstrukcije in podobnega. Na ogled so vam fotografije gradenj železnih konstrukcij za hale in drugih objektov, ki smo jih izvedli. Seveda pa nas lahko tudi kadarkoli pokličete ali osebno obiščete.


Cena železne konstrukcije glede na vaše želje


Pri Konstrukcijah Ogrinc smo vedno pripravljeni glede na vaše specifične želje poskrbeti za ponudbo, ki bo zagotavljala primerno ceno za opravljeno delo izdelave jeklenih konstrukcij in njihovo montažo. Naše podjetje se lahko pohvali, da zanimamo tudi tuji trg, saj v zadnjem času veliko železnih konstrukcij izvažamo v Nemčijo. Zagotavljamo vam lahko neprekinjeno zalogo materiala za izdelavo železnih konstrukcij za hale in nudimo celoten inženiring pri proizvodnji železnih konstrukcij. Kot smo že omenili, si vse navedeno in še več o nas lahko preberete na naši spletni strani. Za vprašanja smo vam na voljo tudi preko elektronske pošte.


Cena železne konstrukcije in drugih dejavnosti


Ne ukvarjamo se izključno s postavitvijo železnih konstrukcij. Izdelujemo tudi ograje za balkone, stopnišča in vrtove, proizvajamo ležaje, okovja, plošče za vrata, pokrite avtomobilske nadstreške in drugo. Specializirani pa smo seveda za proizvodnjo in montažo jeklenih konstrukcij. Vodenje varilnih dnevnikov in ustreznih postopkov varjenja omogoča maksimalno kvaliteto in sledljivost projektov izdelave konstrukcij. Cena železne konstrukcije v našem podjetju zagotovo ujema pravilno razmerje med kvaliteto izdelave oziroma tistim, kar dobite in plačilom za opravljeno storitev. Obiščite nas in zagotavljamo vam, da ne boste razočarani.

 

železne konstrukciježelezna konstrukcija