Strešne konstrukcije, s katerimi boste zagotovo zadovoljni – varjene konstrukcije

Strešne konstrukcije vam nudimo tudi v podjetju Konstrukcije Ogrinc. Poznamo več vrst strešnih konstrukcij, ki jih ločimo po materialu, iz katerega so izdelane. Najpogosteje so v uporabi beton, les in kovine. Veliko prednost pred drugimi imajo lesene konstrukcije, saj je les material, ki nam ponuja številne prednosti. Je odlična toplotna izolacija, ki diha in predstavlja naravno bivalno okolje. Vendar pa morda ni najpametnejša izbira pri objektih večjih dimenzij, za katere je bolje izbrati kovinske konstrukcije. Dandanes pa je pogost material za izdelavo konstrukcij tudi beton. V našem podjetju izdelujemo tudi varjene konstrukcije in strojne konstrukcije, zato nikar ne spreglejte široke ponudbe, ki smo jo pripravili za vas.

 

Varjene konstrukcije in drugi proizvodi


Iščete varjene konstrukcije? Potem se nahajate na pravem mestu. V podjetju Konstrukcije Ogrinc vam ne ponujamo le strešnih konstrukcij, temveč tudi kakovostne varjene konstrukcije in tudi druge izdelke. Ste že preverili našo ponudbo kovinskih konstrukcij za teraso in ponudbo avtomobilskih nadstreškov?
Da bo vaš jekleni konjiček varen pred slabimi vremenskimi razmerami, se odločite za nakup avtomobilskega nadstreška. Avtomobilski nadstreški, ki jih izdelujemo so izdelani kakovostno in so neverjetno stabilni, zato predstavljajo popolno zaščito za avtomobile.

Ukvarjamo se tudi s statiko konstrukcij.

 

Strešne konstrukcije, izdelane s pomočjo strokovnjakov


V podjetju Konstrukcije Ogrinc slovimo po hitri odzivnosti, saj lahko s proizvodnjo pričnemo že dan po prejemu vseh potrebnih dokumentov. Material, ki ga uporabljamo za izdelavo strešnih konstrukcij je hitro dobavljiv. Zaposleni varilci imajo ustrezne certifikate. Vsi ti dejavniki pripomorejo k temu, da lahko rečemo, da v našem podjetju strankam nudimo maksimalno kvaliteto. Podjetje je opremljeno s CNC krmiljenimi obdelovalnimi stroji, kot so CNC plazemski razrez, žage velikih dimenzij, strojne škarje in CNC hidravlični krivilni stroj. Svoje strokovno znanje in večletne izkušnje smo pripravljeni deliti s strankami, zato vas vabimo, da se v primeru dodatnih vprašanj obrnete na nas. Vabimo vas tudi k ogledu galerije na naši spletni strani, v kateri si lahko ogledate nekatere izmed naših konstrukcij. Sodelovali smo pri nekaterih izmed večjih konstrukcij v Sloveniji, kar potrjujejo tudi naše fotografije. V kontakt z nami lahko vstopite prek e-pošte, nas pokličete ali pa oddate povpraševanje na spletni strani. Naš cilj je, da so stranke s strešnimi konstrukcijami zadovoljne, zato bomo vanje vložili vso naše znanje.

 

Strešne konstrukcijeKovinska konstrukcija za teraso