Projektiranje jeklenih konstrukcij za vaš objekt


Naše podjetje Konstrukcije Ogrinc se ukvarja z izdelavo jeklenih konstrukcij in njihovo montažo. Pred samo izdelavo pa seveda izvedemo tudi postopek projektiranja jeklenih konstrukcij, da bodo te popolnoma ustrezale objektu, na katerem delamo. Pri objektih večjih dimenzij, kot so različne hale in dvorane, je zagotovo pomembno tudi pravilno dimenzioniranje jeklene konstrukcije, ki ga opravimo preden se lotimo dela. Na naši spletni strani na voljo galerija fotografij naših preteklih projektov, če vas zanima, kako poteka projektiranje jeklenih konstrukcij. Cenik naših storitev je tudi objavljen na našem spletnem mestu.  Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo tudi preko elektronske pošte ali na naši telefonski številki.


Jeklene konstrukcije, cenik in še več na spletni strani

Pri nas se vam povsem posvetimo in prilagodimo vašim željam. Za vas pred proizvodnjo in montiranjem opravimo projektiranje jeklenih konstrukcij, ki zagotovi kar največjo kvaliteto opravljenega dela. izdelava jeklenih konstrukcij v našem podjetju poteka z vodenjem varilnih dnevnikov in ustreznih postopkov varjenja, kar omogoča tudi sledljivost projektov dimenzioniranja jeklene konstrukcije in nato proizvodnje. Preden se sploh lotimo projektiranja jeklenih konstrukcij, lahko vsaki stranki zagotovimo konstantno zalogo potrebnega materiala za izdelavo in montiranje. Del našega podjetja se ukvarja s preskrbo kovinskega materiala za slovenska podjetja in zaradi tega se v skladiščih vedno nahaja okoli 1000 ton različnih jeklenih profilov in pločevin.

projektiranje jeklenih konstrukcijJeklene konstrukcije


Jeklene konstrukcije – cenik, postopek izdelave in montaža

Postopki varjenja so določeni z ustreznimi veljavnimi WPS dokumenti in še pred projektiranjem jeklenih konstrukcij se vodi varilni dnevnik. S tem je zagotovljena maksimalna kvaliteta in sledljivost naročenih projektov v zadovoljstvo naših naročnikov. Vsi zaposleni varilci imajo ustrezne certifikate, ki jih nadzira in kontrolira certificirani varilni inženir. Tudi projektiranje jeklenih konstrukcij izvedemo povsem profesionalno in s predanostjo našemu delu. Poleg navedenih storitev nudimo tudi izdelavo drugih kovinskih elementov, a specializirani smo za izdelavo jeklenih konstrukcij. Cenik za vse naše storitve, kot že omenjeno, najdete na naši spletni strani.