Nosilne konstrukcije in kovinske konstrukcije za teraso kakovostne izdelave

Nosilne konstrukcije in kovinske konstrukcije za teraso so vam sedaj na voljo tudi v podjetju Konstrukcije Ogrinc, v katerem se ukvarjamo s proizvodnjo in montažo kovinskih konstrukcij. Od drugih podjetij se razlikujemo po tem, da imamo material za izdelavo konstrukcij vedno na voljo in da nudimo kompletni inženiring pri proizvodnji jeklenih konstrukcij. Naše nosilne konstrukcije so kakovostno izdelane in dosegljive po ugodnih cenah, zato nikar ne zamudite odlične priložnosti. Naše področje izdelave jeklenih konstrukcij obsega hale, skladišča, stadione in dvorane, ki si jih lahko ogledate v galeriji na naši spletni strani. Nudimo vam tudi strešne konstrukcije.

 

Kovinske konstrukcije za teraso

 

Kovinske konstrukcije za teraso so na voljo tudi v našem podjetju. Terasa je zagotovo prostor, na katerem ob primernem letnem času preživimo ogromno časa z družino in prijatelji, vendar pa je pametno, da jo zaradi slabših vremenskih razmer pokrijemo. O tem se je najbolje posvetovati s strokovnjaki, da bo terasa zares takšna, kot smo si jo zaželeli in predvsem kakovostno izdelana. V podjetju Konstrukcije Ogrinc so vam na voljo strokovnjaki z večletnimi izkušnjami z izdelavo nosilnih konstrukcij, ki vam bodo znali svetovati. Nudimo vam tudi kontrolo jeklenih konstrukcij, zato si boste z izbiro našega podjetja zagotovili varnost pri izdelavi katerekoli izmed konstrukcij.

 

Nosilne konstrukcije in druge storitve

 

V podjetju Konstrukcije Ogrinc se ne ukvarjamo le z izdelavo nosilnih konstrukcij, temveč opravljamo tudi laserske meritve objektov in gradbišč, izdelavo statističnih izračunov s pooblaščenimi statiki, izdelavo delavniške dokumentacije, barvanje ali vroče cinkanje kovinskih elementov, prevoz in montažo elementov na terenu itd. Izdelujemo tudi kovane elemente, motorne pogone, okovje za vrata in jeklene konstrukcije za nadstreške. Uvedli smo proizvodnjo pokritih avtomobilskih nadstreškov, izdelanih iz visoko kakovostnih in stabilnih materialov.


Če tudi sami potrebujete nosilne konstrukcije ali kovinske konstrukcije za teraso vam svetujemo, da preverite našo ponudbo na spletni strani in se v primeru dodatnih vprašanj obrnete na nas. Svetujemo vam tudi, da si ogledate našo galerijo fotografij na spletni strani, ki vam bo morda olajšala odločitev. K vsaki stranki pristopimo individualno in ji svetujemo na podlagi strokovnih znanj in izkušenj, zato bomo skupaj zagotovo našli ustrezno rešitev. Veselimo se sodelovanja z vami.

 

Nosilne jeklene konstrukcijekontrola jeklene konstrukcije