Konstrukcije od A do Ž


Konstrukcije so v današnjem času tip gradnje, ki se vse bolj uveljavlja. Prednost konstrukcije je namreč v tem, da je objekt postavljen hitro in bistveno ceneje, kot bi bil s pomočjo klasične gradnje. Popularne so predvsem železne konstrukcije za hale, saj je montaža jeklenih konstrukcij ne le poceni, ampak tudi hitra. Še posebej so zanimive lahke kovinske konstrukcije, saj so zelo poceni. Tisti, ki so zadovoljni z enostavnim si lahko tako omislijo šotorsko halo z lahko kovinsko konstrukcijo. V našem podjetju za tiste konstrukcije, ki smo jih izvedli vsekakor izvedemo tudi kontrolo jeklene konstrukcije. Pri nas je storitev celovita, tako da lahko v primeru, če je to želja strank jeklene konstrukcije izvedemo od A do Ž.

lahke kovinske konstrukcije


Konstrukcije so lahko zelo zapletene


V primeru velikih razponov ter velike teže komponent so konstrukcije lahko zelo zahteven projekt. Toda ne glede na to, ali gre za lahke kovinske konstrukcije, železne konstrukcije za hale ali pa gigantske projekte, naše podjetje montažo jeklenih konstrukcij izvede brez težav, saj smo specialisti z bogatimi izkušnjami, ki smo vajeni zahtevnih oziroma zapletenih projektov vse od idejne zasnove do končne kontrole jeklene konstrukcije. Seveda pa se z veseljem lotimo tudi majhnih projektov, kot so denimo avtomobilski nadstreški.

 

kovinske konstrukcije


Lahke kovinske konstrukcije idealne za vašega jeklenega konjička


Najcenejša in najbolj enostavna, a odlična zaščita za vaš avtomobil, je postavitev avtomobilskega nadstreška. V tem primeru najmanjši strošek pomeni postavitev lahke kovinske konstrukcije. Zaradi naše mojstrske izvedbe in visokega znanja, so takšne konstrukcije lične, stabilne, trpežne, odporne in prav nič jih ni potrebno vzdrževati.