Kovinske konstrukcije: prednosti so hitra gradnja, dolga življenjska doba in prilagodljivost


V ljubljanskem podjetju Konstrukcije Ogrinc projektiramo, izdelujemo in montiramo kovinske konstrukcije za hale, skladišča, športne in poslovne objekte, pa tudi stanovanjske oziroma bivalne enote. Nudimo vam izdelavo kovinskih konstrukcij, pri čemer upoštevamo vaše risbe in načrte, želje ter zahteve, z lastnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami, pa vam pomagamo najti najboljšo rešitev.


Celovita rešitev na področju kovinskih konstrukcij

Kovinske konstrukcije so primerne za montažne hale, športne objekte in dvorane, uporabljamo jih tudi kot podkonstrukcije, v naši ponudbi pa najdete tudi ograje, stopnišča in kovinske nadstreške. Če iščete zanesljivega partnerja, ki bo poskrbel za to, da bo izdelava kovinskih konstrukcij kvalitetno izvedena upoštevajoč vse standarde in varnostne predpise, se obrnite na nas. Naša izkušena in profesionalna ekip sodelavcev vam zagotavlja celovito storitev: projektiranje, izdelavo in montažo kovinske konstrukcije, ki bo zadostila vsem standardom, predpisom in željam. Ob tem vam zagotavljamo natančnost izdelave in spoštovanje časovnih rokov.

kovinska konstrukcijaizdelava kovinske konstrukcije


Izdelava kovinskih konstrukcij poteka v sodobnem strojnem parku

Pred drugimi ponudniki, ki vam ponujajo izdelavo kovinskih konstrukcij imamo številne prednosti. Izdelamo kovinske konstrukcije, ne glede na njihovo velikost, kompleksnost izvedbe ali namembnost. O tem se lahko prepričate sami in preverite naše referenčne projekte, ki so dostopni na spletni strani ali povsod po Sloveniji. V naših proizvodnih površinah upravljamo z bogatim in sodobnim strojnim parkom. S pomočjo sodobnih strojev, podprtimi z računalniško tehnologijo, poskrbimo, da je izdelava jeklenih konstrukcij narejena v najkrajšem možnem času oziroma v dogovorjenem roku ter da zadosti vsem zahtevam in specifikacijam stranke. Kovinske konstrukcije izdelamo po naročilu, jih prilagodimo vašim željam, prostoru oziroma terenu, kjer bodo stale, in morebitnim arhitekturnim posebnostim. Tovrstne konstrukcije so izredno trdne in močne, dobro kljubujejo vsem dejavnikom in imajo dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa lahko poudarimo tudi njihovo estetsko funkcijo in so zato primerne za prav vsak objekt.