Konstrukcija strehe- strokovno izdelana kovinska konstrukcija za streho

Konstrukcija streha je vse prej kot nepomembno opravilo pri gradnji strehe. Streha je tista, ki nas ščiti pred slabimi vremenskimi razmerami hkrati pa je čudovit okras, ki hišo izpopolni in jo poveže v dovršeno celoto. Za samo konstrukcijo strehe je pomembno, da zdrži določene obremenitve, ki jih prinašajo različni vremenski pojavi. Za njeno gradnjo uporabljamo predvsem tri glavne materiale (les, kovine in beton), pri čemer je izbira materiala odvisna od tega za kakšno vrsto zgradbe gre. V podjetju Konstrukcije Ogrinc vam bomo z veseljem pomagali izbrati ustrezno konstrukcijo, zato so vaše skrbi odveč. Vas zanima kovinska konstrukcija za streho? Preverite našo ponudbo na spletni strani in nas kontaktirajte.

 

Kovinska konstrukcija za streho


Kovinska konstrukcija za streho je najpogosteje uporabljena na industrijskih objektih, ki imajo večje dimenzije. Povezujemo jih z večjo požarno varnostjo, boljšo zvočno izolacijo in z zaščito pred vetrom. Pogosto se uporabljajo za gradnjo zimskega vrta. Je precej zahtevnejša od lesene konstrukcije, zaradi česar se običajno ne uporablja pri gradnji družinskih hiš. V podjetju Konstrukcije Ogrinc vam nudimo mnogo več kot le konstrukcijo strehe, zato vas vabimo, da preverite našo celotno ponudbo. Morda se pri novogradnji odločate za kovinske stopnice? Naj vas razveselimo z dejstvom, da se ukvarjamo tudi z izdelavo kovinskih stopnic in kovinskih nadstreškov za terase.

 

Konstrukcija strehe in še mnogo več


Kot smo omenili, se v našem podjetju ne ukvarjamo samo s konstrukcijo strehe, vendar vam nudimo precej več. Če ste pravkar sredi novogradnje, vam bodo morda prišle prav ograje, bodisi vrtne bodisi balkonske. Nudimo vam veliko izbiro stopniščnih ograj in okrasnih kovanih elementov za ograje. Fotografije omenjenih ograj si lahko pogledate na naši spletni strani, saj se boste tako lažje odločili. Preglejte naše kovinske ograje. Cenik lahko preverite na spletni strani. Če potrebujete strokovno svetovanje o konstrukciji strehe ali kovinski konstrukciji za streho nas kontaktirajte s pomočjo obrazca na spletni strani, e-pošte ali telefonske številke. Z veseljem si bomo vzeli čas in vam pomagali poiskati prav to, kar potrebujete. Naj bo vaš dom stilsko dovršen in povezan v celoto, ki vam bo še dolgo nudila varno zavetje. Veselimo se sodelovanja z vami.

 

kovinski nadstreški za teraseIzdelava kovinskih stopnic