Jeklene konstrukcije: jeklo je vsestransko uporaben gradbeni material


V ljubljanskem podjetju Konstrukcije Ogrinc izdelujemo in montiramo raznovrstne jeklene konstrukcije. Poskrbimo za celovito rešitev ali izdelavo jeklenih konstrukcij za posamezne faze gradnje. V našem programu najdete ograje, nastreške, pa tudi industrijske jeklene konstrukcije večjih dimenzij. Sledimo zadnjim trendom na področju gradnje montažnih objektov, zato lahko v celoti poskrbimo za projektiranje, izdelavo in montažo jeklenih konstrukcij, ki so varne, trdne in popolnoma prilagojene zahtevam naročnika.


Jeklene konstrukcije imajo številne tehnične, ekonomske in estetske prednosti

Klasični način gradnje, posebno industrijskih objektov izpodrivajo jeklene konstrukcije. Njihova izdelava, pri nas in po svetu, vsako leto narašča, uporaba jekla pa se bo zaradi številnih pozitivnih lastnosti še povečala. Lahke jeklene konstrukcije imajo številne prednosti. Ker so lažje od betona, je posledično tudi priprava temeljev hitrejša in enostavnejša. Takoj ko je takšna konstrukcija postavljena, lahko nadaljujete z drugimi deli. Jeklo je zaradi svojih tehničnih lastnosti iskan in cenjen material. Je izredno trden in enostaven za vzdrževanje ter ima dolgo življenjsko dobo. Uporablja se ga lahko v kombinaciji z drugimi materiali, recimo steklom, kar mu povečuje tudi estetsko vrednost. Projektiranje jeklenih konstrukcij je posebaj dobrodošlo na objektih, kjer  so predvidene projektantske spremembe, a jeklo ni namenjeno le za industrijsko gradnjo. Lahke jeklene konstrukcije se lahko uporabljajo tudi za reprezentančno gradnjo.


Projektiranje, izdelava in montaža jeklenih konstrukcij po sodobnih trendih

Naša dejavnost je celovito opremljena z najsodobnejšimi stroji za izdelavo jeklenih konstrukcij vseh vrst. Da izdelava jeklenih konstrukcij poteka, kot bi morala, skrbi profesionalen in ustrezno usposobljen kader. Nenehno sledimo novim trendom in hitremu razvoju ter se izobražujemo na področju projektiranja in izdelave. Tako smo vedno pripravljeni tudi na najbolj zahtevne projekte. O tem se lahko prepričate tudi sami in si na naši spletni strani ogledate že izdelane jeklene konstrukcije večjih dimenzij, ki se uporabljajo v halah, skladiščno proizvodnih objektih in športnih objektih.

 

jeklene konstrukcijeizdelava jeklenih konstrukcij