Jeklena konstrukcija za večje objekte

Naše področje izdelave jeklenih montažnih konstrukcij obsega objekte z jekleno konstrukcijo večjih dimenzij. Lahko izdelamo in postavimo kovinske nosilne konstrukcije za hale, skladišča, dvorane, stadione in druge večje objekte. Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran in si ogledate naše referenčne projekte in fotografije posnete med gradnjo jeklenih konstrukcij naše izdelave. V Komendi smo, na primer, postavili skladiščni objekt 5.630 km2. Tloris objekta meri 75x75 m. Hala je iz jeklene konstrukcije, temeljno in končno prebarvana. Streha, na kateri smo poskrbeli za jeklene strešne konstrukcije, in fasada sta iz Brucha sendvič panela različnih debelin. Izdelali smo tudi podkonstrukcije za vrata in požarne stopnice.


Jeklene montažne konstrukcije so naše področje


Konstrukcije Ogrinc je specializirano podjetje za proizvodnjo in montažo jeklenih konstrukcij do približno 200 ton predelanega materiala na mesec. V zadnjem času podjetje hitro povečuje izvoz kovinskih nosilnih konstrukcij za nemške naročnike. V obširen projektu obnove športne dvorane Podmežakla smo izdelali in montirali naslednje jeklene konstrukcije: podest za komentatorje, viseči podest za kamermane, akustične panele, izdelava in zamenjava ograj, požarne stopnice, izdelave jeklenih preklad, jeklene ojačitve betonskih plošč, steklene graje z inox ročaji. Na naši spletni strani si lahko preberete več o proizvodnji jeklenih strešnih konstrukcij in konkurenčnih prednostih našega podjetja, ki zajemajo konstantno zalogo materiala in nudenje kompletnega inženiringa pri proizvodnji konstrukcij.

 

jeklena konstrukcijajeklene konstrukcije velikih dimenzij


Jeklene montažne konstrukcije in izdelki za vse namene

Poleg izdelave in postavitve jeklenih konstrukcij je naše področje tudi izdelava notranjih in zunanjih kovinskih ograj za balkone, stopnišča in vrtove. Naša ponudba obsega tudi proizvodnjo ležajev, okovij, plošč in drugih elementov za vrata. Izdelujemo tudi pokrite avtomobilske nadstreške iz kvalitetnih in konstrukcijsko stabilnih materialov. Tipska proizvodnja nadstreškov omogoča konkurenčne cene. Jeklena montažna konstrukcija nadstrešnic v standardni izvedbi je lično izdelana in moderno zasnovana. Program zajema 5 tipskih nadstreškov, ki se po velikosti modularno prilagodijo naročniku. Vsi tipski nadstreški so podprti z uradnimi statičnimi izračuni, vzorčne modele pa si lahko ogledate na lokaciji podjetja G.Ogrinc d.o.o.