Jeklena konstrukcija - cena za delo na naši spletni strani

 


Podjetje Konstrukcije Ogrinc je podjetje z dolgo tradicijo, ki se ukvarja z izdelavo kovinskih konstrukcij, ki jih tudi postavijo. Vsaki jekleni konstrukciji (cena je objavljena na spletni strani) se popolnoma posvetimo in jo profesionalno montiramo. Pred objektih večjih dimenzij, je pred izdelavo pomembno tudi dimenzioniranje jeklene konstrukcije, ki poteka še pred začetkom dela. Pri nas izdelamo jekleno konstrukcijo (ceno vam postavimo glede na povpraševanje)za vse velike objekte (hale, stadione, dvorane …). Če vas zanima mogoče jeklena konstrukcija hiše, lahko povpraševanje izvedete na naši spletni strani, po telefonu ali preko elektronske pošte. Na naši spletni strani je na voljo tudi galerija fotografij naših opravljenih večjih projektov.


Dimenzioniranje jeklene konstrukcije po vaših zahtevah


V našem podjetju vedno poskrbimo, da upoštevamo želje naročnikov glede izdelave kovinskih konstrukcij, hkrati pa zagotavljamo kakovostno opravljeno delo. Čisto vsako jekleno konstrukcijo (ceno tudi prilagodimo vam) spremlja tudi vodenje varilnih dnevnikov in ustreznih postopkov varjenja, da so projekti lažje sledljivi. Zagotavljamo vam hitro izdelavo in postavitev jeklene konstrukcija hiše, saj imamo ves material vedno na zalogi pri nas. Zaradi tega je naša odzivnost zelo hitra, saj lahko naslednjega dne, po prejemu dokumentacije, pričnemo s proizvodnjo jeklene konstrukcije (cena vas bo prijetno presenetila, saj je ugodna, je delo vseeno opravljeno kakovostno).


Dimenzioniranje jeklene konstrukcije hiše, hale ali stadiona


Vsi naši zaposleni za izdelavo jeklenih konstrukcij (cena za različne objekte je na spletni strani) imajo certifikate, ki jih nadzira in kontrolira certificirani varilni inženir. Pred začetkom proizvodnje opravimo tudi dimenzioniranje jeklene konstrukcije, da bo ta objektu ustrezna. A ne ukvarjamo se le z jeklenimi konstrukcijami (ceno za ostale storitve lahko prav tako najdete na spletni strani), ampak tudi s proizvajanjem številnih drugih kovinskih elementov. Radi se pohvalimo tudi s tem, da se za nas zanima tuji trg, saj veliko dela opravimo za nemške naročnike, ki so zadovoljni z nami. Vabljeni, da tudi sami preverite in nam zaupate.

 

jeklena konstrukcija cenajeklena konstrukcija cena