Izdelava kovinskih konstrukcij in druge izvirne konstrukcije rešitve


Podjetje Konstrukcije Ogrinc je specializirano za izdelavo kovinskih konstrukcij. Izdelava kovinskih konstrukcij pri nas ima vsaj dve prednosti, in sicer imamo vedno na zalogi dovolj materiala, pri tem pa nudimo celostno rešitev pri proizvodnji od projektiranja, inženiringa, izdelave in montaže kovinskih konstrukcij. Prav zaradi dejstva, da skladiščimo okoli 1000 ton jekla in pločevin, poskrbljeno pa je tudi za redno nabavo, vam lahko zagotovimo hitro odzivnost in takojšen pričetek proizvodnje.

 

Celostni pristop za maksimalno kakovost izdelave in montaže ter zadovoljstvo naših strank


Izdelava kovinskih konstrukcij se izvaja v pokritih proizvodnih prostorih v mestu Ljubljana, natančneje v Industrijski coni Komenda, ponašamo pa se s celostnim pristopom do svojih naročnikov in projektov, ki nam jih zaupate. Celostni pristop ali kompletni inženiring zajema:

  •     laserske izmere na terenu,
  •     izdelava statičnih izračunov in delavniške dokumentacije,
  •     izdelava kovinske konstrukcije,
  •     prevoz in montaža na terenu,
  •     končna kontrola.

V podjetju imamo bogat strojni park, opremljen s sodobnimi obdelovalnimi stroji. Postopki izdelave se vodijo s pomočjo varilnega dnevnika in veljavne WPS dokumentacije, kar zagotavlja vrhunsko kvaliteto in maksimalno uspešnost ter končno zadovoljstvo naših naročnikov.


Uporaba kovinskih nosilnih konstrukcij se povečuje pri nas in v tujini


Jeklo, iz katerega so težke in lahke kovinske konstrukcije izdelane, izpodriva ostale gradbene materiale, na primer beton. Zaradi številnih prednosti se za kovinske nosilne konstrukcije odloča vse več naročnikov. To potrjuje tudi dejstvo, da smo v zadnjem času povečali tudi izdelavo kovinskih konstrukcij, ki so namenjene nemškemu trgu. Kovinske nosilne konstrukcije se uporabljajo za različne namene, njihova prednost pa je hitra in enostavna namestitev ter dolga življenjska doba. Smo podjetje ki obvladuje izvirne konstrukcijske rešitve. Izdelujemo montažne konstrukcije, kovinske nosilne konstrukcije, pa tudi ograje, nadstreške in podobno. Po zaslugi dolgoletnih izkušenj in nenehnega izobraževanja na področju naše branže proizvajamo težke in lahke kovinske konstrukcije po meri. Odlikuje nas kvaliteta, zanesljivost in trud, da zadovoljimo vse zahteve, želje in potrebe naših strank.


kovinske konstrukcijeizdelava kovinskih konstrukcij