Izdelava jeklenih konstrukcij za industrijske in stanovanjske objekte ter reprezentančno gradnjo


Izdelava jeklenih konstrukcij je vidnejšo vlogo dobila z razmahom industrijske revolucije, razvile so se tudi različne metode projektiranja jeklenih konstrukcij. Inženirsko projektiranje jeklenih konstrukcij se je razmahnilo in jeklo, predvsem zaradi tehničnih lastnosti, pa tudi estetske funkcije, postaja vse bolj cenjen material. Čeprav je med najcenejšimi gradbenimi materiali beton, se številni naročniki, tudi pri nas, že odločajo za izdelavo jeklenih konstrukcij, ki imajo številne prednosti.


Izdelava jeklenih konstrukcij vseh velikosti in zahtevnosti


V podjetju G.Ogrinc smo popolnoma opremljeni in ustrezno  usposobljeni za projektiranje, izdelavo in montažo jeklenih konstrukcij. Pozitivne lastnosti takšnih konstrukcij so relativno majhna teža, možnost suhe montaže in kontrolirana izvedba. Izdelava kovinskih konstrukcij namreč poteka nadzorovano v delavnici, dele jeklene montažne konstrukcije pa se nato na gradbišču le sestavi. Imamo izkušnje z izdelavo jeklenih konstrukcij različnih dimenzij in zahtevnosti. Jeklene montažne konstrukcije smo izdelali za prenekatere objekte po vsej Sloveniji, med njimi so športni objekti, industrijske hale in stanovanjski objekti, ki si jih lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Trudimo se slediti hitremu razvoju, uporabljamo nove tehnologije in smo seznanjeni z najnovejšimi trendi na področju projektiranja jeklenih konstrukcij, kot tudi izdelave in montaže, zato so naši izdelki vrhunske kakovosti.

 

jeklena konstrukcija izdelava jeklenih konstrukcij


Naša vizija je ponuditi celovito rešitev: izdelava in projektiranje jeklenih konstrukcij ter storitev montaže


Projektiramo, izdelujemo in montiramo vse vrste jeklenih konstrukcij: nadstreške, ograje, zahtevne industrijske konstrukcije za hale, dvorane in športne objekte ter lahke kovinske konstrukcije. Vsi pri nas narejeni izdelki in storitve montaže dosegajo visoke standarde kakovosti, so v skladu z varnostnimi predpisi in upoštevajo vaše želje in zahteve. Za naše naročnike razvijamo in proizvajamo inovativne rešitve, ki omogočajo učinkovito, pa tudi varno okolje. Bogate izkušnje na področju izdelave kovinskih konstrukcij, učinkovit proces proizvodnje, inovativnost in naša vizija ponuditi najboljše, bo dvignila kakovost vašega življenja in dela.